OBSILF Guestbook Rambler's Top100

Постукатися до Абатства (можливо, відчинять...)
Для єретиків - версія від о.Philus
Всі організаційні та технічні питання життєдіяльності Аббацтва обговорюються в фейсбучній келії.



Хто такий :
Моє мило (E-mail) :
Чарiвне слово :
Звiдкiля :
Маю пагу (URL) :
Хочу сказати :
RELOAD

Пошук в архiвах
Допомога
Шукати месаги за нiком Шукати слово Шукати з номера
по номер
Знайти останнiх месаг

Загалом месаг : 1588212 на 7001 сторiнках. Поточна сторiнка : 601.

yagshamash
№ 1564168 вiд 2017-09-20 02:06:19

OlegSh
№ 1564166

Був у ПР аж 1995 року. Моя тодішня ґерлфренда була звідтам. Не повіриш, але у рейнфорест посередині нічого (тобто, людей там практично не було) на вежі такій оглядовій ще тоді опинилася якась кацапомовна пара. Я прихуїв. Думаю, що зі США були, мабуть. Не вірю, що у ті часи із кацяпстану могли туди дістатися.


yagshamash
№ 1564167 вiд 2017-09-20 02:00:52

Лідз вибив Бернлі з Кубку Ліґи. Цікавий був матч. Основний час 2-2. Лідз, що зараз на першому місці у Чемпіоншип, забив у гостях першим аж на 80-й хвилині. Інтриги додавало те, що за Бернлі, який у цьому сезоні вже взув у гостях чемпіона-Челсі, грає найкращий бомбардир Лідза і Чемпіоншип минулого сезону - Кріс Вуд, що суперечливим чином пішов із команди вже після початку цьогорічного чемпу. Вуд став предметом ненависті фанів Лідза, які на трибунах весь час скандують: фук ю, фак ю, Крісі Вуд. І от на 89-й Вуд реалізує пеналь - 1-1. На 94-й - пеналь уже проти Бернлі. Ернандес робить 1-2. Але за 10 секунд до кінця 6 доданих хвилин Бернлі забиває у дев"ятину зі штрафного. Додатковий час - без голів. За пеналями Лідз - 5-3. Тож фук ю, фук ю, Кріссі Вуд.


OlegSh
№ 1564166 вiд 2017-09-20 01:55:16

yagshamash
№ 1564165
Voxa( м.Запоріжжя)
№ 1564164

Вам тоді до Пуерто-Ріко (коли черговий ураган заспокоїться). Ніяких Сірож :-)


yagshamash
№ 1564165 вiд 2017-09-20 01:26:07

PEPSI( тенерифа)
№ 1564163

На вихідні був у Кассі біля Марселя. Там воно у містечку не кидається у вічі. Але на пляжі - мама дорога... Причому цілий виводок. Він, вона, троє дітей та ще й когось із них иаиа з татом. Усі галдять на весь пляж. І оці крики: Сірожа!!! Німєдлєнна вихаді із вади. Ааааааа!!!!


Voxa( м.Запоріжжя)
№ 1564164 вiд 2017-09-20 00:40:42

№ 1564163
о, диви до европи потроху доходе, нехай не до всієї, але ж


PEPSI( тенерифа)
№ 1564163 вiд 2017-09-20 00:14:28

Херня всі ті санкціі. Весь расейський мухосранск на Канарах сейчас. Весь сука Зажопінск, і Тагіл. Третя за чисельністю група , після датчан і шведів. Німці четверті. Британці пяті. І цей Мухосранск замовив сьогодні у ресто креведок і хліба, і батл дорогого вина за 40 євро, што б по богатому посідєть. Креветки с хлебом. Сука коли вони виздихають?
Ще одна парочка з якогось паволжья порадувала - "Вітя снімі меня как я бєгу в волну". І ця ТП пабєжала в волну, підвернула ногу і Вітя поніс іі у травмпункт.
Який нахєр Крим? Вони всі на Канарах. І це расейське "а" з проносом вже реально бісить. Санкціі нада ужесточать, ібо єта музіка будєт вєчной.
Молодеж з рф ще ладно, але якого хєра тут роблять товсті бабіщі з Урала віком під 50 - єто загадка. Причому товпами.


sk( teclast x98 anroid)
№ 1564162 вiд 2017-09-19 23:34:46

olma
№ 1564161 вiд 2017-09-19 23:26:01
Bobb
№ 1564159
...
Ті усі хер-ої війни у нашій країні закінчать однаково
Живі можуть подивитись пару фільмів the final destination


olma
№ 1564161 вiд 2017-09-19 23:26:01

Bobb
№ 1564159
----
Був би цей главком пристібнутий, то залишився б цілим, а так перелом хребта. А воділа легковика загинув.


olma
№ 1564160 вiд 2017-09-19 23:20:19

Orest Dniprovskiy
№ 1564158
-----
Я десь читав, що це є фірмова картопля за рецептом Поля Бокюза - засновника нової французької кухні, кухаря з Ліону.
Там печеться картопля в духовці, шкуринку картоплі викидають, а потім в печену масу картоплі вбивається початково заморожене в морозилці, а потім швидко подрібнене на тертушці вершкове масло, мабуть також і сир. І це все створює таке картопляне пюре пухнасте. Кажуть смачне.



Bobb
№ 1564159 вiд 2017-09-19 23:05:55

sk( chromebook acer 14)
№ 1564154

Главком ВДВ Сердюков тоже красиво полетел..

https://youtu.be/mGN7lrDiSEs


Orest Dniprovskiy
№ 1564158 вiд 2017-09-19 23:04:32

OlegSh
№ 1564156

Погуглив, що таке раклет. Може й сир раклет використовується, але зовнішній вигляд страви виглядає по іншому. Підходить офіціант з чимось схожим на відро і розмішує та взбиває страву. Насипає у великі тарілки багато цієї пухнастої картопляно-сирної маси. Важливо її зразу їсти поки гаряча.

Batyj
№ 1564153
Кажуть, що в селах Італії в основному їдять макарони та смажені помідори зі спеціями.


sk( chromebook acer 14)
№ 1564157 вiд 2017-09-19 22:56:31

Remember. Do not believe *anything* until the Kremlin denies it™. Yet another one.
---
коментар до 1564154


OlegSh
№ 1564156 вiд 2017-09-19 22:48:29

Orest Dniprovskiy
№ 1564152

Це й є раклєт. Тільки крім картоплі там поливають сиром все що попадеться: солодкий перець, якась нарізка, тобто все щоб не викидати їсться з розплавленим сиром :-)


Batyj
№ 1564155 вiд 2017-09-19 22:47:13

Хотя.., еще жаренные в укропе сардины были ничего..


sk( chromebook acer 14)
№ 1564154 вiд 2017-09-19 22:45:48

Учения запад 2017 пара вертолетов ка 52 наносит ракетный удар
https://www.youtube.com/watch?v=wwt2xPPBVng


Batyj
№ 1564153 вiд 2017-09-19 22:42:10

Итальянцы, я так понял, питаются кофе и пирожныии. Нечего больше не помню. Ну может Паста Миланезе..И то, в Гренобле гораздо лучче чем в Турине


Orest Dniprovskiy
№ 1564152 вiд 2017-09-19 22:41:58

Люблю французьку кухню. Найголовніше в ній це соус.
А фуагра, то шо не мясо :)? І вона у всіх різна.

У Парижі в ресторані нас пригощали картоплею, яку гарячу весь час розмішували з сиром. І гарячею прямо подавали. Ніхто не знає як ця страва називається. Пухнаста така ... Смакота :)


Taras_Sh
№ 1564151 вiд 2017-09-19 22:37:09

№ 1564138

https://twitter.com/ChetkiyTASS/status/910207700650397699


Batyj
№ 1564150 вiд 2017-09-19 22:36:46

В италии пицца -дерьмо натуральное.
Самая вкусная Сицилиана, что я ел, была в пиццерии зала ожидания на Пенн Стайшн


OlegSh
№ 1564149 вiд 2017-09-19 22:25:26

Геть
№ 1564148

Я я не винний що фондю й раклєт мені попадалася найкраща у Парижі, а американська піцца з Піцца Хат мені смакує краще за те що мені попадалося у Флоренції чи Римі :-)


Геть
№ 1564148 вiд 2017-09-19 22:18:11

OlegSh
№ 1564146 вiд 2017-09-19 22:07:31

Десь ти не там лазиш, як приїжджаючи до країни не знаходиш тубільну кухню смачною. Вийди з макдональдсів!:)



Batyj
№ 1564147 вiд 2017-09-19 22:09:19

Мне целый год долбили - Лион - это столица французской кухни, а значит и вснго мира..
Я где-то согласен..
Чпстенько пытаюсь чото повторить, успех пеоеменный.
Тигровые креветки гриль с авокадо с сливочном масле..В субботу изображал надаче..
С Колонистом.. Перлына степу..


OlegSh
№ 1564146 вiд 2017-09-19 22:07:31

olma
№ 1564141

Може то мені просто так щастило, але найкращу французьку їжу я коштував у Швейцарії, італійську/ мексиканську/аргентинську в США, грецьку у Франції, американську у Німеччині, іспанську у Італії, французьку у Швейцарії.


sk( chromebook acer 14)
№ 1564145 вiд 2017-09-19 22:05:04

Norway’s oil fund says its market value tops $1tn for first time


olma
№ 1564144 вiд 2017-09-19 21:57:16

Atroy
№ 1564143
----
Я просто цікавлюся історичними аспектами. Ти думаєш якщо б я був пару разів у Франції чи міг би я оцінити всю потугу місцевої кулінарної культури? Книжки, журнали, оповіді друзів і отців-абатів - це джерела з яким ми черпаємо знання.


Atroy
№ 1564143 вiд 2017-09-19 21:51:22

2 olma
№ 1564141
Все было вкусно, кроме последней фразы ))


olma
№ 1564142 вiд 2017-09-19 21:46:22

Недописувач (але Поціновувач)
№ 1564128
Це такий шедеврик ти придумав. + 1000


olma
№ 1564141 вiд 2017-09-19 21:45:11

OlegSh
№ 1564137
---
Ні, ну в теорії французька кухня щодо мяса - вона чи ненайкраща в світі. Там ще за часів Карла Великого (Шарлеманя) люди розуміли як смакує мясо каплуна (кастрований півень), а як смакує качка чи гусак.

(Каплун - частіше вживався до початку XX століття в європейській кухні, в основному французькій, яка здавна ввела відмінність між чотирма видами курячого мяса: курка, курча, пулярка і каплун. Всі вони відрізнялися один від одного смаком, способом приготування і призначалися для різних страв. Каплуна готували цілком, в основному запікали як парадну страву. Курчат смажили і відварювали, курку відварювали на бульйоні і тушили шматочками, пулярку смажили цілком або половинками.


Просто популярне тепер у світі хоспер меню: гриль, шашлики, американські стейки - це ясна річ не Франція. Франція має свій смажений або притушений entrecote чи côtelette. Тож абуть треба "нарубать десь капусти" і завітати в околиці Ліону на кулінарну розвідку, там дістанеш мабуть усі мясні страви, що є на світі, тільки краще приготовані і з унікальним вареним спеціально для тієї страви соусом. ;)

Це в теорії, бо я у Франції не був. :)


sk( chromebook acer 14)
№ 1564140 вiд 2017-09-19 21:38:48

Недописувач (але Поціновувач)
№ 1564128
приєднуюсь до приєднавшихся...
шапка будулая залишається у "глибокому" минулому...
нова епоха, нові меми...


kolip
№ 1564139 вiд 2017-09-19 21:01:17

Batyj
№ 1564120

Проба була взята після матчу з Наполі. Якщо підтвердиться позитив, то можуть ще й технічну поразку кротам присудити.


Недописувач (але Поціновувач)
№ 1564138 вiд 2017-09-19 20:45:52

Ironbelly (LMW28IF) [Останнi 20 месаг]
№ 1564136 вiд 2017-09-19 20:40:22

"В микроавтобус генерала, следовавший в кортеже в сопровождении машин военной автоинспекции, врезался легковой автомобиль" - якщо не качка, то дуже цікаво. Хоча у розпиздяїв-кацапів все може трапитися;)


OlegSh
№ 1564137 вiд 2017-09-19 20:41:28

yagshamash
№ 1564125
olma
№ 1564124

Сире там не тільки карпаччо й тартар. Я колись хтів собі замовити щось, але мені офіціантка сказала "Зісісь фор френч піпль". Відчув на секунду себе негром в Міссісіпі 100 років тому :-) Насправді у Франції там самим сиром, вином та хлібом можна харчуватись. В тому з ними важко змагатися. Але м`ясо в них не найсильніша сторона.


Ironbelly( LMW28IF)
№ 1564136 вiд 2017-09-19 20:40:22

Командующий Воздушно-десантными войсками (ВДВ) генерал-полковник Андрей Сердюков получил тяжелые травмы в результате ДТП в Мурманской области. Об этом во вторник, 19 сентября, «Ленте.ру» сообщил источник, знакомый с ситуацией, и подтвердил другой источник в МВД России.

Автокатастрофа произошла 15 сентября в 14:45 на 1420-м километре автодороги Р21 «Кола». В микроавтобус генерала, следовавший в кортеже в сопровождении машин военной автоинспекции, врезался легковой автомобиль. Пострадавший главком был доставлен в отделение реанимации госпиталя Северного флота.
__________
Укро ДРГ чи спецназ Вейшнорії?


Sauron
№ 1564135 вiд 2017-09-19 20:21:09

Завжди було відчуття, що кротів не варениками годують, а чимось міцнішим.
Сподіваюсь Товаре не просто дискваліфікують, а й відкриють справу проти данєцкого клуба за рецидив.


Jen
№ 1564134 вiд 2017-09-19 20:10:38

Недописувач (але Поціновувач)
№ 1564128

Зачет :))))))


Batyj
№ 1564133 вiд 2017-09-19 20:08:01

2 Недописувач (але Поціновувач)
№ 1564128
Плюс мульон.
не могу себе простить, проебал такой эптет!
Ослиная моча!
Шикарно..


olma
№ 1564132 вiд 2017-09-19 19:58:48

yagshamash
№ 1564129
----
Дякую. Мабуть ці смачні французькі продукти можна скуштувати лише у Франції. На відміну від італійських/іспанських виробів Французькі не мають довгого часу для споживання, зберігання в їстивній кондиції, і Франція їх не експортує і не популяризує за межами. Тому власне і не чув.


Starik
№ 1564131 вiд 2017-09-19 19:25:36

Я тут голодный еду в пробке, а они карпаччо с тартаром и сырами...
Звери


olma
№ 1564130 вiд 2017-09-19 19:20:04

У Французів мільйон різних сирів, безліч назв і модифікацій. І багато смердючих сирів, які вважають правдивими делікатесами. Брат був у Женеві недавно і заїхали в сусіднє французьке містечко в Савої - привіз 2 зразки відмінного смердючого сиру. :)
Я маючи непогану ерудицію в цих питаннях заскочів себе думкою, що не знаю назви жодного французького мясо-ковбасного виробу.

До речі, карпаччіо це не ковбаса, а страва. І я їв як мясне так і рибне карпаччіо. Названо за іменем венеційського художника 17 ст. Вітторіо Карпаччіо, у якого червоні тона домінували в картинах.


yagshamash
№ 1564129 вiд 2017-09-19 19:18:54

Ще одна м"ясна страва це - андуєт. Це сарделька з тельбухами, що подається у гірчичному соусі.

Ну а шинок усяких тут море. Хамон тут просто має назву "жамбон".



Сторiнки :
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]
Archives





Locations of visitors to this page
Copyright (C)2001 by Star
Idea by Ukrainian Ranger

При использованиии материалов сайта ссылка на ОБСИЛФ(www.obsilf.kiev.ua) обязательна.